The HP ProLiant Gen8 Server

Een slimme krachtbron met impact op de hele infrastructuur

De HP Gen8 is niet zomaar een nieuwe servertechnologie. Het is het eindproduct in een proces waarin elk aspect van de serverlevensloop economisch geherdefinieerd is.

Dat veelomvattende ontwikkelprogramma heeft het tot een krachtbron gemaakt die de totale IT-infrastructuur van uw klanten naar een hoger niveau tilt. Míts alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd.

Daar ligt ook de toegevoegde waarde van HP. Wij hebben naam gemaakt in alle componenten van de ICT en die hoogwaardige kennis in onder meer servertechnologie, services, storage en connectiviteit hebben we geïntegreerd in een ‘converged infrastructure’. Een totaaloplossing in automatisering die uw klanten maximaal ‘ontzorgt’.

Met de intelligentie van HP ProLiant Gen8 houdt een converged infrastructure zichzelf gedurende de hele levenscyclus krachtig in stand en blijft het dienstbaar aan de business.

Een nieuwe barrière is geslecht. ICT is geen optelsom meer van hardware, software en diensten; het is bij HP een totaalervaring geworden.

Nu verkrijgbaar vanaf 1.306 € + BTW.